Fungujuca firma

Web Business, firma

Predám web za 240 000 €

Ponúkam na predaj zavedenú firmu v BA. Firma sa venuje dopekaniu a priamemu predaju fornetov (pečivo). Celkovo je 12 predajných miest, ktoré sa nachádzajú pri zástavkách MHD. Sú to najlepšie miesta v BA (denný pohyb minimálne 10 000 ľudí). Ide o nasledovné prevádzky: Staré Grunty, Patronka von a dnu, Hlavná Stanica, Lešková, Zochova, TPD (Farského), Staromestská, Kapucínska, Obchodná, Treskoňová, Vinohrady. Každé predajné miesto robí denný obrat od 150-250€ (záleží od sezóny). Pracujeme s minimálnou obchodnou maržou 100%. Prevádzkové náklady sú mzdy od 25-35€ na deň, záleží od predajného miesta. Snažíme sa zamestnávať len dôchodkyne. Nájomné za pozemok je od 50 do 150€ za mesiac. Pozemky sú v prenájme, čiastočne od Mesta BA kde sa zmluva uzatvára na rok a čiastočne od súkromníkov, kde je nájomné dohodnuté aj na 2-3 roky dopredu. Platí sa ešte voda cca 5€ /rok za predajné miesto a elektrika 20-35€ mesačne za predajne miesto. Obsluha firmy je relatívne jednoduchá: 1-2x do týždňa je potrebné navštíviť stánky, vybrať tržby, rozdať výplaty prípade doplniť nápoje, ktoré si zavážame vo vlastnej réžii. Samotné objednávky na fornety si robia predavačky samé + majú podporu obchodného zástupcu. Je potrebné robiť inventúry, minimálne 1x za kvartál.
Dôvod predaja je ten, že ako majitelia prevádzkujeme niekoľko pekárni po Slovensku. Firmu sme kúpili hlavne aby sme si vytvorili ďalší odbyt pre naše výrobky. Zákazníci túto zmenu neprivítali pozitívne a boli sme donútení vrátiť forneti. Prevádzkovanie takejto firmy je pre nás bezpredmetné a najmä ide o podporovanie konkurencie (Fornetov)

Firmu predávame ako celkom prípade po jednotlivých prevádzkach. Firma je plátcom DPH. Každá prevádzka má založenú vlastnú novú s.r.o. a nie je plátcom DPH. Má splnené všetky náležitosti ako e-kasa, hygiena, veterina atď. Celková suma predstavujem 240 000€ bez DPH, prípadne 20 000€ bez DPH za prevádzku. Prevádzky budeme predávať aj jednotlivo len v tom prípade, že sa nájde kupca/kupci aspoň na

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

EXPRESAUKCIA Pravidlá aukcie
Navrhovaná cena 240 000
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 120000 / deň
Predajca crack
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 1862x
Aktualizované
ID #15893