Bewoman.sk

LIVE Portál Doména v cene Blogy, recenzie Krása, wellness Móda Zábava, voľný čas
Bewoman.sk - Portál s doménou na predaj

Predám portál s doménou bewoman.sk za 2 000 €

Predáme magazín BeWoman.sk - lifestyle magazín. Magazín je určený ženskému publiku a slúži ako poradca pre dámy v nakupovaní, alebo pre inšpiráciu v životnom štýle, či nakupovaniu. Obsah je riešený formou článkov, písaný skúsenými blogerkami, častokrát dopĺňaný o profesionálne vyhotovené originálne fotky.

Portál funguje od 3/2016 a doteraz na ňom bolo uverejnených 185 originálnych článkov v nákupnej cene cca 1500 €, písaných zazmluvnenými copywriterkami (skúsené fasion blogerky).

Názov webu bol tvorený skúseným kreatívcom, a presne tak reflektuje obsah zameraný na cieľovú skupinu dámy. Takisto profesionálne bolo tvorené logo webu. Web je vyladený pre vyhľadávače, je teda vysoký predpoklad veľmi dobrého umiestňovania článokov v budúcnosti.

V rámci marketingu sme pracovali aj na Facebook stránke, kde sme mnohé posty propagovali aj reklamou, alebo využívali súťaže (o kozmetiku) na propagáciu stránky. Tieto súťaže vytvorili celkom dobrý engagement na stránke a pritiahli tak aj mnohých potenciálnych čitateľov.

Čo kúpou získate:

Peknú a ľahko zapamätateľnú doménu (názov tvorený na zákazku skúseným kreatívcom).
Profesionálne logo webu vo vektore a rôznych prevedeniach.
Vyladený web postavený na profesionálnej Wordpress magazin šablóne.
Licenciu na šablónu s možným updatom.
Integrovaný reklamný bannerový systém, s možnosťou umiestňovať reklamné bannery na rôzne časti webu, vrátane do článkov (automaticky).
Facebook stránku so všetkými oprávneniami.
Kontakty na autorky článkov, s možnosťou ďalšej spolupráce.

Ako môže web zarábať

Bannerová reklama - vďaka nenásilne a štýlovo umiestneným bannerov na hlavnej stránke ako aj v článkoch viete ponúknuť potenciálnemu zákazníkovi ideálnu formu prezentácie pre jeho cieľovú skupinu.
PR články - veľmi vhodné pre rôzne eshopy s dámskym tovarom, parfumérie či iný tovar s cieľovou skupinou dámy určite uvíta PR článok na tématicky zameranom portáli.

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

Portál na predaj
Navrhovaná cena 2 000
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 30 / deň
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 2621x
Aktualizované 17.01.2017 20:40
ID #14065