Predám video portál FreeFilm.sk

LIVE Portál Doména v cene Hudba, Video Kultúra Zábava, voľný čas

Predám portál s doménou freefilm.sk za 3 000 €

Predám video portál http://www.FreeFilm.sk

Nerád to predávam je to moja srdcovka ale mám aj iné projekty ktorým sa musím venovať a na tento projekt už nemám toľko času koľko by si tento web vyžadoval.

Je to veľmi potencionálny web (už som taký mal a ve%lmi dobre sa rozbehol :) ) je na svete pár mesiacov ale už má dobré publikum ktorý to reálne sledujú a začína pomaličky zarábať ale na to ešte kúštik treba času. Zarábanie je vďaka pozretí videí. Už to začína zarábať. Návratnosť peňazí je od šikovnsoti a času koľko do toho vložíte keď sa o to budete starať denne tak možno do pár mesiacov sa vám vráti cena stránky keď len tak pridáte videá raz za pár dní tak rok až 2 roky. Ale určite sa vám to vráti ludia videá môžu pozerať zadarmo a vy s toho profitujete je to dobrý biznis toto je už môj druhý projekt len už nemám naň toľko času ako na prvý.

Systém pridávaní videí je ve%lmi jednoduchý...redakčný systém je stvorený tak aby ho vedel ovládať ktokoľvek s možnosťou pridávania neobmedzených možností. Teraz je tam pridané všetko potrebné na beh a prispôsobovanie stránky.

Tento portál má tri zdroje ktoré zarábajú. Čiže keď jedna zaostane jednu dobu tak ostatné to poťiahnu (možnosť pridať viacero zdrojov). Zarábanie je na báze streamu a reklám. Síce ešte niesú na stránke žiadne PPC reklamy lebo web je ešte mladý tak aby to potencionálnych uživateľov stránky zaťial neodrádzalo tak som ich tam nedával a ani tak skoro neplánoval. Ale je to ďalšia možnosť ako zarábať. Alebo affiliate systém je tiež dobrý systém pre %další príjem zo stránky. Ale všekto povysvetľujem.

Web je robený ako responzívny čiže je prispôsobený každému zariadeniu. Portál má aj svoju FanPage na Facebooku vyše 12,000 fans za pár mesiacov (to vôbec nieje zlé). Web má už vymysleného aj maskota aj nakrivkovaného zaťial na stránke nepoužitého len na FB ako titulnú stránku. Doména aj hosting je predplatená na rok dopredu aj s vlastným mailom(náklady na rok sú veľmi nízke).

Tak zhruba som to všeobecne asik napísal všetko okolo toho. Tak tu je reálna stránka ktorá je stále online a funguje - http://www.FreeFilm.sk
Tu je aj fanpage na FB - https://www.facebook.com/FreeFilmSK
Pri otázka a %dalších vecí kludne písťe na info@freefilm.sk

Náklady ktoré chcem vykompenzovať za túto stránku je 2,500 € za vývoj stránky a 500 € je za čas a peniaze investované do reklám.
Čiže konečná cena je 3,000 € za celú stránku (hosting, doména, zdrojový kód, mail, všetky účty ktoré sa týkajú peňazí a celkový prístup ku všetkému + vás zaučím a vysvetlím čo a ako).

Prosím pšíte len vážny záujemcovia. Ďakujem. Všetko vysvetlím/zaučím a dostanem vás do obrazu ako s toho vyťažiť čo najviac.

P.S.: Píšte a prihadzujte keď máte len naozajstný záujem.

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

Portál na predaj
Navrhovaná cena 3 000
URL
Predajca FreeFilmsk
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 4028x
Aktualizované 10.01.2016 14:23
ID #13003