Predám kompletný funkčný e-shop s doménou obrazoland.sk

LIVE E-shop Doména v cene Business, firma Bývanie a štýl Umenie a foto Zábava, voľný čas

Predám e-shop s doménou obrazoland.sk za 1 000 €

Internetových obchod s tlačenými obrazmi na plátne www.obrazoland.sk.
Ideálny čas vzhľadom na blížiace sa Vianoce!
Know how e-shopu spočíva v tom, že každý obraz sa vyrobí až po prijatí objednávky, takže e-shop nepotrebuje žiadne skladové zásoby a pritom disponuje viac ako 3000 produktami.
Výroba obrazov je jednoduchá, pomocou atramentovej veľko-formátovej tlačiarne sa obrazy tlačia na plátno a následne naťahujú na rám.
K e-shopu je komplet obsahový materiál a produktový materiál v digitálnej forme aj so šablónami pre tlač. Takisto množstvo drevených rámov, obalový materiál (kartónová lepenka, bublinková fólia, stretch fólia, držiaky na rám, nastreľovacia pištoľ na spinky). Samozrejmosťou je dodanie kontaktu na overeného dodávateľa na drevené rámy. Súčasťou predaja je aj FB stránka z 3400 fans.
Tlač obrazov je možné riešiť vo vlastnej réžii, prípadne môžem posunúť kontakt na overeného a veľmi dobrého dodávateľa tlače na plátno. Stačí mu poslať PDF s obrazom a o všetko ostatné sa postará.
E-shop má minimálne prevádzkové náklady, nieje potrebné držať sklad prípadne špeciálne priestory. Ja osobne som to všetko riešil bezproblémovo doma.
Kupujúceho zaučím, poskytnem mu všetky potrebné informácie a materiál na okamžitú výrobu hneď niekoľkých obrazov, takže nebude potrebovať absolútne nič viac kupovať. Takisto mu posuniem môj doposiaľ nerealizovaný nápad, pomocou ktorého môže predaj raketovo navýšiť. Pomôžem s nastavením a nakonfigurovaním reklamnej kampane.
Priemerné náklady na výrobu jedného obrazu sa pohybujú okolo 5-10€ vrátane obalového materiálu, pričom ceny obrazov sa pohybujú v rozmedzí 40-75€.
E-shopu sa nerád vzdávam, predávajúci produkt sa mi veľmi páči a rád by som ho rozvíjal, no bohužiaľ prioritné je pre mňa podnikanie v IT, ktorému sa venujem už viac rokov a vyžaduje si čím ďalej tým viac času.
Viac informácií poskytnem pri osobnom stretnutí, prípadne aj telefonicky/e-mailom. Pri osobnom stretnutí ukážem kvalitu vyrobených obrazov.

kontakt: 0904 100 303

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

E-shop na predaj
Navrhovaná cena 1 000
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 50 / deň
Predajca DarkXin
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 828x
Aktualizované 10.11.2022 21:10
ID #16608