Yoou.sk - móda pre Vás

LIVE E-shop Doména v cene Móda
Yoou.sk - móda pre Vás - E-shop s doménou na predaj

Predám e-shop s doménou yoou.sk za 1 700 €

Predám zabehnutý eshop s dámskym módnym oblečením (www.yoou.sk), ktorý je na trhu od októbra 2013. Eshop zaregistrovaný napojený na Heureka.sk, Shopmania.sk a iné porovnávače tovaru.

Na webe je rozbehnutá služba Google Analytics, Google Webmaster, Google Tag Manager a i.. Reálny počet návštev eshopu za deň je v priemere 40 unikátnych návštev. Za tento rok 12-tis. unikátnych návštev.

K eshopu pridám aj Facebook Funpage s 2300 fanúšikmi. Samozrejme poskytneme aj kontakty na dodávateľov, naprogramované excelovské tabuľky na jednoduchý import produktov a evidenciu skladu. Náklady cca 300€/rok. E-shop predám s tovarom v celkovej hodnote 1800€.

Eshop beží na jednoduchom a prehľadnom systéme, v ktorom sa vyzná aj začiatočník. Samozrejmosťou sú rôzne nastavenia systému, e-maily, prehľadný webmail, automatické generovanie faktúr, dobropisov, firewall, možnosť multijazyčného eshopu, skladová evidencia a mnohé iné. Na úpravu eshopu sa nemusíte prihlasovať do administrátorského rozhrania, produkty, texty, celý web jednoducho upravíte aj "live" priamo na webe. Prípadne poskytneme aj jednoduché školenie.

V prípade nejakých otázok ma kontaktujte.

Dôvod predaja – nedostatok času na prevádzku, nakoľko som zamestnaná.

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

E-shop na predaj
Navrhovaná cena 1 700
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 40 / deň
Predajca mikeliny228
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 2655x
Aktualizované 22.09.2015 14:22
ID #12729