Ambulancia

LIVE Web Doména v cene Business, firma

Predám web s doménou detskaortopedia.sk za 3 000 €

Predám doménu s webom vytvoreným na mieru lekárskej ambulancie (pôvodne detská ortopédia, ale obsah a zamerianie je možné veľmi jednodcho zmeniť na iný druh ambulancie).

Súčasťou webu je na mieru vytvorený on-line objednávací systém pacientov, vrátane administrátorského rozhrania pre prácu s objednávkami, súčasťou sú automatické potvrdenia a pripomienky o rezervácií termínov pre pacientov (emailom / sms), možnosť on-line spravovania rezervovaných termínov (zrušenie / presunutie a automatická notifikácia pacienta), atď..

Kvôli prerušeniu činnosti ambulancie je objednávací systém momentálne na aktívnej stránke blokovaný.

Súčasťou webu je aj súhlas so spracovaním osobných údajov pacientov / uživateľov vypracovaný priamo právnikom pre účely danej domény / on-line objednávania pacientov do ambulancie.

Jedná sa o hotový produkt vhodný pre lekárov zvažujúcich otvorenie vlastnej ambulancie. Obsah webu (dizajn, texty, obrázky) je možné jednoducho prispôsobiť potrebám nového majiteľa. Obsah webovej stránky je možné zmigrovať do inej (novej) domény (t.j. stránku predávam s alebo aj bez aktuálnej domény).

Pre bližšie technické informácie viem posunúť kontakt priamo na tvorcu danej stránky.

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

Web na predaj
Navrhovaná cena 3 000
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 100 / deň
Predajca user21724848
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 655x
Aktualizované 06.11.2022 18:00
ID #16605