Magazín www.nazorobcana.sk so ziskom

LIVE Web Doména v cene Blogy, recenzie Cestovanie Krása, wellness Šport Zábava, voľný čas

Predám web s doménou nazorobcana.sk za 7 000 €

Funguje 8 rokov, na začiatku som sa mu venoval pravidelne, mal som redaktora ktorý prispieval článkami, v tej dobe sa návštevnosť pohybovala okolo 2tis užívateľov denne, maximum bol 5-6 tis/deň a zisk len z reklamy adsense bol na úrovni desiatok eur.
Obsahuje viac ako 6tisíc článkov.
Neskôr k zisku pribudlo písanie reklamných PR článkov, reklamné odkazy, bannery, ktoré prinášajú zisk doteraz, spolupráca s niektorými firmami beží opakovane. Tu sa zisk pohybuje okolo 60-80eur mesačne.
Aktuálne je návštevnosť veľmi malá, takmer žiadna 10-30 ľudí denne nakoľko sa už dávno nepridávajú žiadne články, občas sa niečo napíše ale hlavne sa uverejňujú PR články.
Jeden človek trocha pravidelne prispieva vtipnými básňami, takže obsah sa občas mení aj po tejto stránke.
Momentálny zisk je teda cca 70€/mesačne, v čase keď sa publikovalo 5-8 článkov týždenne bol zisk 150-200€. To všetko bez jediného investovaného eura do reklamy.
Náklady sú len na doménu a webhosting. Žiadne iné niesú. Programoval som ho sám, teda ani tu žiadne poplatky nie sú.
Magazín samozrejme obsahuje administráciu na vkladanie článkov, obrázkov, možnosť priradiť práva podľa toho aké funkcie ktorý redaktor potrebuje.
Je mi ľúto že magazín leží len tak a nakoľko mám viac iných projektov chcel by som aby sa znova rozbehol a pokračoval už bezomňa.
Magazín aj teraz prakticky bez údržby generuje zisk, ak sa mu bude niekto trochu venovať a pridávať články, zisk porastie rýchlo. A k tomu nulové náklady na prevádzku. Teda návratnosť investície na kúpu môžu byť do 1-2r. Ak by sa nechal úplne bez zásahu a bez obsluhy tak je návratnosť do 5-6r.

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

Web na predaj
Navrhovaná cena 7 000
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 30 / deň
Predajca perpex
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 1065x
Aktualizované 13.01.2022 11:10
ID #16351