Hobbyportal - veľký portál o hobby s 8 ročnou históriou

LIVE Portál Doména v cene Auto - moto Blogy, recenzie Cestovanie Gastronómia Hudba, Video Krása, wellness Kultúra Počítače, IT Počítačové hry Príroda Šport Veda a technológie Vzdelávanie Zábava, voľný čas
Hobbyportal - veľký portál o hobby s 8 ročnou históriou - Portál s doménou na predaj

Predám portál s doménou hobbyportal.sk za 12 000 €

Na predaj veľký portál s 8 ročnou históriou a cez 1400 publikovaných článkov. Portál sa zameriava na články z oblasti hobby, takže má veľmi široký záber.

Mesačná návštevnosť sa pohybuje okolo 25 - 30 tisíc! Portál spolupracuje s viacerými reklamnými agentúrami, ktoré pravidelne nakupujú inzerciu.

Ročný obrat sa pohybuje cca 3 - 4 tisíc €. Treba však podotknúť, že portál nemá žiadne marketingové aktivity, investície do reklám ani nič podobné, momentálna starostlivosť o portál predstavuje zhruba len niekoľko hodín mesačne!

Administrácia portálu je veľmi jednoduchá a umožňuje pridávať články aj registrovaným užívateľom. Každý článok ide najprv cez systém schvaľovania a až potom je zverejnený.

Portál má veľký potenciál, ak sa ho niekto chopí a bude sa oň pravidelne starať, pridávať viac článok a pod.. Cena zahŕňa portál, doménu a fanstránku s 1600 fanúšikmi.

Záujemcovia píšte na email info@hobbyportal.sk, ďakujem.

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

Portál na predaj
Navrhovaná cena 12 000
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 900 / deň
Predajca samo70
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 3128x
Aktualizované 04.07.2019 15:08
ID #15306