Realituj.sk | prstom po mape / realitný portál / web pre RK a RM

LIVE Portál Doména v cene Architektúra Business, firma Bývanie a štýl Reality
Realituj.sk | prstom po mape / realitný portál / web pre RK a RM - Portál s doménou na predaj

Predám portál s doménou realituj.sk za 2 000 €

Ponúkame na predaj realitný portál REALITUJ.SK | PRSTOM PO MAPE vhodný aj ako web pre realitné kancelárie a realitných maklérov. Čo Vám vie tento web ponúknuť?
INZERCIA:
Úplné nový systém inzerovania nehnuteľností, ktorý inde na SR a ČR nenájdete. Funguje na systéme balíčkov kde sa dá nastaviť množstvo pridania KLASICKÝCH inzerátov a DOPORUČENÝCH inzerátov. Klasický inzerát znamená, že pri zobrazovaní nie je zvýraznený. Pri doporučenom inzeráte sa tento inzerát zvýrazní a je k nemu možné priradiť nálepku: ZĽAVA, TOP, HORÚCA PONUKA a ďalšie. Počet týchto nálepiek je neobmedzený.
REGISTRÁCIA:
Web ponúka registráciu každému užívateľovi. Taktiež je možné registrovať špeciálnych užívateľov ako sú: realitný maklér, realitná kancelária, kupujúci, predávajúci, manažéra a mnoho ďalších profesií, ktoré súvisia s realitným biznisom. Po registrácií sú títo užívatelia zverejnený na stránke automaticky, to znamená že realitných maklérov nájdete v rubrike realitný makléri. Po kliknutí na makléra vidíte jeho profil, jeho skúsenosti, certifikáty a jeho aktuálnu ponuku nehnuteľností. To isté platí pre realitné kancelárie.
TVORBA VLASTNÉHO PORTFÓLIA:
Po registrácií si môže realitná kancelária a realitný maklér vytvárať svoje vlastné portfólio bez nutnosti fungovania na vlastných webových stránkach. Toto portfólio si môžete ľubovoľne upravovať, meniť a nastavovať.
PARTNERI, RECENZIE, ODPORÚČANIA
Web ponúka aj takúto možnosť. Môžete pridávať partnerov a potom ich zverejňovať kdekoľvek na webe. Ak získate recenzie a odporúčania od používateľov, taktiež ju môžete pridať na web.
FAKTURÁCIA A PLATBY
Platby za balíčky, ktoré si budú kupovať realitné kancelárie a makléri je možné vykonať týmito spôsobmi: Prevodom na účet, platobnou bránou STRIPE, platobnou bránou PayPal a pridaním vlastnej platobnej brány.
Po zakúpení balíčka príde automaticky vygenerovaná faktúra za túto službu automaticky na webový účet kupujúceho. To znamená, že nemusíte riešiť problémy s fakturáciou.
Viac:info@realituj.sk

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

Portál na predaj
Navrhovaná cena 2 000
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 200 / deň
Predajca Realituj.sk
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 2454x
Aktualizované 06.04.2018 10:59
ID #14791