www.slovaktravelguide.sk

LIVE Web Doména v cene Cestovanie
www.slovaktravelguide.sk - Web s doménou na predaj

Predám web s doménou slovaktravelguide.sk za 1 500 €

SLOVAKIA TRIP

VÝLET DO SRDCA EURÓPY

Ponúkame vám kompletné služby pri prehliadke tých najzaujímavejších miest, ktoré môžete vidieť na Slovensku. Vybavíme ubytovanie, poskytneme vám všetky potrebné informácie a naplánujeme s vami výlet presne na mieru.
Slovensko je atraktívne najmä pre svoje prírodné krásy ako sú hory, jaskyne ale aj kultúrne a historické zaujímavosti, ako stredoveké hrady a mestá, ľudová architektúra, kúpele a lyžiarske strediská. Krajina má podľa niektorých zdrojov najväčšiu koncentráciu hradov na jedného obyvateľa.
Početné lyžiarske strediská a bohaté snehové nádielky ponúkajú ideálne podmienky pre lyžiarov, snowboardistov, bežkárov aj korčuliarov.
V lete treba vyskúšať turistiku, rafting, bicyklovanie či lezenie. Výstupy do hôr ponúkajú dych berúce výhľady, ktoré za námahu určite stoja. Pre tých, ktorý neobľubujú šport, sa nájdu zaujímavé historické centrá či pamiatky alebo relaxačné strediská s možnosťou kúpania. Každý si tu skrátka príde na svoje.
Po dohode vieme vybaviť aj ďalšie zaujímavé aktivity ako let balónom ponad Tatry, jazda na turbínovom člne, vodné lyžovanie, potápanie, bungee jumping, zoskok z lietadla a podobne. Tieto aktivity však nie sú v základnej cene.

domeny v cene : v 3 jazykoch - eu, de, uk, sk


kontakt: barbora.klimekova@gmail.com

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

Web na predaj
Navrhovaná cena 1 500
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 100 / deň
Predajca MartinB
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 2557x
Aktualizované 11.10.2017 14:52
ID #14428