BRUT.me Portal

LIVE Portál Doména v cene Sociálne siete
BRUT.me Portal - Portál s doménou na predaj

Predám portál s doménou brut.me za 150 000 €

Vzhľadom na to, že zmena je život, rozhodol som sa ponúknuť náš [url=http://brut.me]BRUT.me Portál[/url] na predaj. Stránka beží už viac než 4 roky na súkromných serveroch, bez väčších problémov. Predaj sa týka značky, domény, webu, všetkých herných serverov a služieb vrátane IRC LIVE Chatu a MURMUR Voice Chatu (MUMBLE), vecí a služieb skrytých bežným návštevníkom a takisto aj oboch fyzických mašín (serverov) na ktorých to všetko beží.

Kôli bezpečnosti a zachovaniu maximálnej anonymity mojich užívateľov nemám stránku napojenú na žiaden sledovač návštevnosti, beží mi len interný skript na sledovanie dennej návštevnosti a preto uvádzam číslo, ktoré mi vypočítala stránka siteprice .org, návštevnosť na webe a ostatných službách je samozrejme vyššia.

Podľa stránky siteprice.org má náš web hodnotu [b]105 500[/b] dolárov,
[url=http://www.siteprice.org/website-worth/brut.me][img]http://www.siteprice.org/widgets/b/brut.me.png[/img][/url]
no keďže to ponúkame ako ucelený balík so značkou, všetkými službami, know how a fyzickými servermi so všetkými zdrojovými kódmi, konečná cena je stanovená na [b]150 000€[/b].

Pre viac informácií nás kontaktujte priamo na našej stránke, alebo na jednom z Chatov (tam píšte nášmu zodpovednému vedúcemu s nickom [b]saradsmejem[/b]) prípadne na maily [b]spravcavbrute@gmail.com[/b].

s pozdravom [b]BRUT[/b]

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

Portál na predaj
Navrhovaná cena 150 000
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 25 / deň
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 2955x
Aktualizované 20.03.2017 11:13
ID #14168