elfshops

LIVE E-shop Doména v cene Auto - moto Business, firma Móda Počítače, IT Webhosting
elfshops - E-shop s doménou na predaj

Predám e-shop s doménou shoppingcenter1.com za 49 990 €

Predám novo-vyvinutý rozsiahly internetový projekt. Jedná sa o 500 ks affil-shops s celosvetovou pôsobnosťou. Domény sú obchodne orientované, s prevažne s doménovými koncovkami .com, ale aj s koncovkami .net, .org, .info

Partnerom tohoto projektu je Aliexpress.com a internetové obchody predávajú produkty Aliexpressu.

Projekt je umiestnený na novátorsky a moderne riešených a nadčasovo fungujúcich CLOUD serveroch.

Každý shop má v portfóliu od 15.000-24.000 produktov, ktoré ponúka.

Každý shop má vlastné kontá na troch sociálnych sieťach: Facebook, Twitter, Pinrerest. Spolu shops vlastnia 1.500 obchodných-prezentačných kont na sociálnych sieťach.

Projekt a Shops sú úplne bez-údržbové. Majú vlastné postovacie scipts, ktoré produkujú denne viac, ako 25.000 automatických príspevkov na sociálne siete Facebook, Twitter, Pinterest. Na správu tohoto projektu, postačí jediný človek, ktorý sa projektu bude venovať max. 1-2 hodiny denne. Prevažne ide o kontrolu a marketingové stratégie.

Projekt má vlastný prezentačný autoblog, ktorý produkuje denne 1500 originálnych blogov, zostavených z popisov predávaných produktov a obrázkov v anglickom jazyku. Blogy sa prezentujú medzi jednotlivými shops a vytvárajú backlinky.

Projekt je nový, bol dokončený v mesiaci február 2016. Bol vyvíjaný cca 4 mesiace a generoval tržby z organických návštev z vyhľadávačov(prevažne google) a sociálnych sietí, už počas vývoja a skúšobnej prevádzky, bez jediného centu za reklamu. Dodnes zarobil už viac, ako 1500.- USD, ktoré sú nedotknuté a uložené na affil kontách, na ktorých denne pribúdajú tržby a teda, projekt sa predáva aj s aktívami.

Webs sú multijazyčné.

Stránky sú interaktívne, majú vlastné zobrazovanie na mobilných telefónoch, a sú automaticky prekladané do reči, v ktorej je nastavený operačný systém používateľa hocikde na svete.

Shops sú úplne nové a neboli dodnes reklamne podporované a preto majú zatiaľ návštevnosť spolu len cca 5.000-až 10.000 denných návštev. Výpis návštev aj tržieb, sú samozrejme k dispozícií.

Platnosť domén, je ešte cca 10 mesiacov, do prvej obnovy.

Na vylepšovaní projektu, sa stále denne pracuje.

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

E-shop na predaj
Navrhovaná cena 49 990
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 10000 / deň
Predajca Bruno
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 2822x
Aktualizované 13.02.2016 11:51
ID #13108