zlavanadnes.eu

LIVE E-shop Doména v cene Webhosting

Predám e-shop s doménou zlavanadnes.eu za 5 500 €

Firma STAR DEAL s.r.o. predá eshop venovaný neznačkovému oblečeniu. Doména s eshopom funguje od Mája 2014. Za ten čas prešiel eshop zmenami a neustále sa zdokonaľuje.

Eshop funguje na platforme Wordpress s pluginom WooCommerce(prvotne to bol OpenCart). Táto platforma je jednoduchá pre administrovanie, čo je výhodou hlavne pre začiatočníkov.
Doména je pod správou slovenskej firmy. Webový priestor je založený na vlastnom vzdialenom virtuálnom servri, ktorí je v správe administrátora. Samozrejmosťou je zmigrovanie dát na vlastný server, či iné webové riešenie.

K eshopu taktiež pridáme aj Facebook fan stránku o veľkosti cca 8000 fanúšikov, na ktorej je založený marketing(osobne vysvetlím aj porovnvanie pre Google AdWords).

Viac informácií na osobnom stretnutí, kde vysvetlím ďalšie veci ohľadom fungovania. Polročný výpadok je technického charakteru, nie že by eshop nezarábal. Ako vidno z grafov, problém s predajom nikdy nebol a záujem o eshop je vždy väčší.
„Predávame“ aj know-how predávania, rady a tipy podľa dohody na určité obdobie, dodávateľov!, a samozrejmosťou je zaučenie do celého procesu.

Dôvod predaja je ten, že máme v záujme sa venovať inému projektu a tento pre rozvoj potrebuje viac pozornosti.

!!!Na predaj je ešte druhý eshop pod doménou supervyhodne.sk (viac info TU;obrat cca. 3500€, propagácia 688€, fb fan cca. 2400)!!!

Informácie o spracovaní objednávok, vrátane tých informácií od pošty doložíme. K eshopu máme skladom aj tovar v hodnote cca 600€ - upresním pri stretnutí.

Orientačné údaje z eshopu
Pre rok 2015:
Náklady na propagáciu: cca. 1300€
Obrat: cca. 8700€

Pre celé obdobie:
Náklady na propagáciu: cca. 3000€
Obrat: cca. 15900€

Viac info aj na: https://webtrh.cz/332185-zlavanadnes-eshop-oblecenim

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

E-shop na predaj
Navrhovaná cena 5 500
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 3100 / deň
Predajca STAR DEAL
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 2601x
Aktualizované 30.01.2016 14:31
ID #13064