Frogo - mobilná hra

LIVE Aplikácia Download Počítače, IT Počítačové hry Zábava, voľný čas
Frogo - mobilná hra - Aplikácia na predaj

Predám web frogo.eu za 7 999 €

Dobrý deň.

Ponúkam na predaj aplikáciu-hru Frogo v ang jazyku. Hra bola vytvorená pred cca 6 mesiacmi a nemám čas sa jej dostatočne venovať.

Hra je o príbehu žaby, menom Frogo, ktorá sa snaží pomstiť kráľovstvu hmyzu a bojuje v 10 prostrediach, z ktorých každé obsahuje 10 levelov. Stiahnuť sa dá na GooglePlay taktie aj na ApStore

Každý prostredie je unikátne, napr. Rím alebo Rio de Janeiro. Pre dokonalú autentickosť je ku každému prostrediu pridaná typická hudba.

Úlohou Froga je chytiť istý počet múch a zároveň sa vyhýbať škodlivému hmyzu (včely, osy, sršne), ktorý bodá a uberá život. Kolá sa postupne sťažujú (pribúda škodlivého hmyzu, hra je rýchlejšia a na splnenie levelu sú ťažšie kritéria). Hra obsahuje taktiež možnosť Free Play, kde hráč nemá stanovený počet múch, ktorý má chytiť, musí ich chytiť čo najviac.

Pri hraní môže hráč využiť taktiež špeciálne schopnosti – granát, špeciálnu tabletu alebo prd. Každá z nich je unikátna a pomáha hráčovi zdolať level alebo pozbierať čo najviac múch. Tieto schopnosti sú získavané chytením krabice, ktorú nesie mucha alebo návštevou obchodu, kde si ich môže zakúpiť za hernú menu.

Nič podobné neexistuje stačí sa intenzívne venovať reklama a môže dobre zarábať.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.studiohez.frogthehunter

EXPRESWEB


 

Poslať súkromnú správu predajcovi

Aplikácia na predaj
Navrhovaná cena 7 999
URL
Návštevnosť Počet unikátnych návštev 300 / deň
Predajca Rasto070
Štatistika inzerátu
Videné Koľko ľudí videlo tento inzerát 3302x
Aktualizované 02.07.2021 16:15
ID #15563